Una candidatura para unir al 90%
donde estén representados todos los sectores que
sufrimos los recortes y el saqueo impuestos por
el FMI y Berlín,
desde la base, pueblo a pueblo y ciudad a ciudad
con un programa que coja como centros:

- Redistribución de la riqueza
- Ampliación de la democracia
- Defensa de la soberanía nacional
- Unidad de todos los sectores afectados por la crisis

domingo, 26 de abril de 2015

“INFORME RESULTAT ENQUESTA SOBRE ALTERNATIVES I MESURES PER LLUITAR PER LA PLENA OCUPACIÓ, SUPERAR LA POBRESA I LA DESIGUALTAT”

Esperem que el resultat de l'enquesta realitzada per la Coordinadora d'Assemblees de treballadors/es en atur de Catalunya, en el període comprès entre finals de 2014 i principis de 2015, permeti cobrir la informació comparativa sobre les posicions de les diverses organitzacions polítiques, socials i ciutadanes que han tingut la consideració de respondre, i estimuli el necessari debat públic sobre assumptes com l'atur, la pobresa i la desigualtat, que figuren entre les principals preocupacions de la ciutadania.

Aquesta enquesta es va enviar a tots els partits polítics amb representació al Parlament de Catalunya, a altres forces polítiques i candidatures electorals, i a diverses entitats socials i cíviques. Agraïm a les organitzacions polítiques CUP, EUiA, ICV, PSC, PODEM Barcelona, Procés Constituent, "Recortes Cero", a les organitzacions sindicals a Catalunya de CGT-FESIM, CONC, IAC, UGT i USOC, i a les Entitats socials i cíviques ACP, Front Cívic de Catalunya, Marea Pensionista, PAH, XSUC-Socialisme21, l'emplenament de l'enquesta.
El cicle electoral que s'obre a Catalunya amb les eleccions municipals al 24 de maig, continua amb la cita del 27 de setembre després l'avançament electoral al Parlament de Catalunya, i finalitzarà previsiblement amb les eleccions al Congrés de diputats en els últims mesos de 2015.
Els resultats de l'enquesta permet desenvolupar el debat al llarg de tot el cicle electoral. No només esperem que incideixin positivament en l'elaboració de les propostes programàtiques per als diferents àmbits electorals, també que ajudi a facilitar el diàleg per trobar objectius comuns i impulsar la mobilització més àmplia.
En els últims temps la referència al paper fonamental dels moviments socials per a la construcció de la "alternativa" s'ha estès positivament. L'èxit de la resposta obtinguda per aquesta enquesta potser sigui l'expressió d'aquesta nova sensibilitat.
Com anunciàvem a la Carta de presentació de l'enquesta "la Coordinadora d'Assemblees de treballadors/es de Catalunya no volem limitar-nos al paper de mers espectadors. Volem participar en aquest debat, estimular o provocar-lo. "
Amb els resultats obtinguts, tampoc ens limitarem al simple debat acadèmic. Buscarem construir la unitat per a l'acció en defensa dels objectius compartits. És hora de posar tota la intel·ligència i voluntat per aconseguir la plena ocupació en condicions dignes, superar la pobresa, i acabar amb la desigualtat creixent.
Barcelona 25 abril 2015
Coordinadora d'Assemblees de treballadors / es de Catalunya        










No hay comentarios:

Publicar un comentario